Deutsch
English
Slovensko
Dobrodošli

Zbuditi se v čarobna jutra kjer vse skrbi postanejo odveč, sredi neokrnjene narave, v miru gozdov in prijetne klime... Nepozabno.
Kmetija in Sirarna Mali Raj

Kmetija Mali Raj

Pri nas zlahka pozabite na skrbi vsakdanjika ter se naužijete vseh lepot in posebnosti, ki jih ponuja umirjeno življenje na Goričkem.

Enodnevni gostje nas radi obiščejo, da se naužijejo svežega zraka, se sprehodijo do lokalnih znamenitosti in poiskusijo naše slastne kozje pridelke ter druge domače dobrote.

Preživite aktivni dopust

Kmetija

Tudi gostje, ki pridejo k nam za več dni, se med svojimi počitnicami, krajšimi ali daljšimi, pri nas nikdar ne dolgočasijo.

Kako tudi bi se, ko pa naša domačija ter njena bližja in nekoliko bolj oddaljena okolica ponujata pestro paleto možnosti za preživljanje prostega časa in oddiha v naravi.

Delo z živalmi, kolesarjenje, ribarjenje, gobarjenje in ostale aktivnosti.


Alpake

Alpake

Alpake so mirne, inteligentne živali, ki se hitro naučijo tudi kakšnih trikov in se dajo dobro naučiti vodljivosti na povodcu. Imajo 1 mladiča letno.

Alpake so posebej cenjene zaradi svoje izredno kakovostne volne, ki je veliko boljša od ovčje. V bistvu je volna alpak, ena najkakovostnejših in cenjenih voln.


Kmetija Mali Raj, GSM: 041 694 761, 051 202 851 ~ E-mail: info@kmetija-mali-raj.si ~ Izdelava spletnih strani: Oblikovanje.com ~ Piškotki in zasebnost